Juu, tosiaan nähtiin sitten eilen herra-H:n kanssa. Ei mua kyl ois kiinnostanu, mut tulipaha nähtyä ja todettua, että vaisto oli jälleen oikeessa :D Ei toiminu, ni ei toiminu. Kyseinen henkilö kyllä kovin yrittää ja yrittää, vaikka kyllä asian tein selväksiä, että tämä oli tässä. Eiköhän se tajua, kun en vastaa hälle enää olleskaan. Olenko julma? Hmm, en. Jos ei sanominen mene tajuntaan, niin ei ole mun ongelma :D
Siinä oli kyllä omituinen ihminen - niiden monien omituisuuksien sekaan lisää :D. Miksi mä aina törmään tuommosiin tapauksiin? Tajusinpahan kuitenki, että nyt nautin olostani sinkkuna ja kun tuohon laihdutukseenki päässy nyt hyvin kiinni, ni en haluu pilaa sitä,  että tulee joku mies kuvioihin. Se menee sit siihe, et tulee käytyy ulkona syömäs, leffas jne. Ja jossain vaiheessa sitä saattas sit huomaamattaan syödä taas samaan tapaan, kun reilu viikko sitten. Ei kiitos :)

Kävin tänää pyöräillen hakemassa porukoilta auton, näin siskoo siin samal ja tunti siinä varmaan vierähti, kun jäätii juoruskelee asioista. Oli ihan kivaa vaihteeks. Sieltä sit himpun kautta salille ja oli jälleen hyvä treeni :) Tällä kertaa siellä oli vähemmän populaa, niin "selvisin" - vaikka rauhassa teinkin - tunnissa ja 10:ssä minuutissa. Loppu verryttelyn ja venyttelyn aikana huomas, kuinka kroppa lähti palautuu ja voi, että siitä tulee nii hyvä fiilis :)

Tässä illasta sitten ajaa hurautin kaverille ja kävin palauttaa auton, ja pyörällä kotiin. Iskä tietysti alko mussuttaa, miks en autoa pitäny täällä, mutta haluan nyt opetella liikkumaan jalan ja pyörällä enempi :)
En päässyt tosiaan eilen oikeen seuraa painoa, enkä päässyt aamupainoakaan näkemään, mutta ennen lämpöstä ateriaa kävin vaa'alla ja se näytti 94,2. Huomen aamulla sitten vaa'alla käymään ja katsomaan, mikä se todellinen paino tosiaan on. Nyt iltapaino näyttää 94.7.

Huomenna ja lauantaina näen kavereita ja sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä jälleen salille ahertamaan. Ensi viikolla olisi tarkoitus nähdä ainakin kahta kaveria, ja toisen luo matkustan Valkeakoskelle :)
Mutta nyt odotan huomista innolla :)

~ Marbled