Miten noi jotkut miehet on tollasia? Pyydelly anteeks, ku on pahottanu mun mielen :D. Mä en ole pahottanu mieltäni, taitaa herra olla itse pahottanut oman mielensä :D. Tosin eihän hää edes tiedä, että riemuitsin siitä, että tyyppi lähti kotiinsa :D. Olisin voinu pistää bileet pystyyn ;D.
Mun on ihan pakko laittaa tänne se viesti, jonka se laitto mulle:
"Anteeksi kaikesta pahasta mielestä jota sinulle aiheutin, olisin halunnut jatkaa ystävinä..mutta tyhmyyteni takia olen ryssinyt kaiken. Tämä viesti jää viimeiseksi etkä kuule minusta enää. Toivon sulle kaikkea hyvää"

Voi kiesus, mua nii huvittaa ja naurattaa, ja sen lisäks kaveritkin oon saanu nauramaan tälle :D.

Soitteli tuleva pomokin ja sovittiin työsopparin allekirjotus päivä ens viikolle. Tuli sitä käytyy tos keskustas kaupoilki erään kaverin kans, parin tunnin jälkee hänen perheensäkkin liitty mukaa, ja käytii porukal syömäs. :)
Itse löysin Marimekosta kukkaron, joka mahtuu kesäpussukkaan oikein hyvin (mainintaa tuolla aikasemmassa päivityksessä) ja sitten löysin Intersportista urheiluun sopivat caprit. Paljoa, en halua enää uusia vaatteita ostaa, kun tämä paino tästä alkaa putoamaan, niin tietysti kokokin muuttuu :)

Tänään aamupaino oli tasan 94kg ja tuossa 21 aikaan kävin vaa'alla, se näytti silloin 95kg. Kauhistuin, mutta tajusin, että päivässä paino heittelee, joten katsellaan huomen aamusta sitten uudelleen.
Tänään on kyl tosiaan tullu liikutta, niin kävellen, kun pyörälläkin. Tuossa illasta kävin erään toisen kaverin kanssa 1h 10min lenkin ja reippailun rappuset ylös! Tämä neiti vaihtaa hissan nyt kokonaan rappusiin!
Puhtaita pyykkejäkin, kun aloin laittamaan kaappiin, nii 5min sitten "juoksin" täällä :D. Jalkojen nostelua, eli juoksemista periaatteessa paikallaan, tuntu se sitten pohkeissa ja pieni hiki tuli. :D

Niin ja tuolta keskusta tarttui mukaan 12 metrilakua - ne on kesän herkkuja ja niistä jo ainakin 3 tai 4 söin. Plus tuo ulkona syöminen, tietysti yritin katsoa, että en ihan mitä tahansa syö, vaan sopivasti. Niin ja ison limun join. Aijai.
Sokeri vissiin nous päähän, ku ollu energiaa ihan liikaa :D
Kova hinku on salillekkin, täytyy malttaa sunnuntaihin. Toki huomen aamusta pääsisi, mutta en tiedä riittääkö aika, kun 15 jälkeen lupasin olla Hyvinkäällä kaverin luona :)

Ajattelin, että voisin nyt alkaa laittaa tuonne blogin sivuun "tilastoa" missä ajassa on mitenkin paino pudonnut. Pystyn sitten itsekkin sieltä katsomaan omaa tulostani. :)

~ Marbled