Aamu alko sillä, että nukuin pommiin :D Väsyneenä luulin laittaneeni torkulle, mutta olinkin laittanut herätyksen päälle :D Ei siinä mitään, piti nousta viimeistään 8.00, mutta nousinkin 8.15 - eli äkkiä koiran kanssa aamulenkille :D Aamulla oli kerrankin sopivan raikas ilma - tosin hyvin se tiesikin sadetta.
Sain itseni kymmeneksi valmiiksi ja lähdin hakemaan kaverin A ja tämän pojan, ja siit sitten lähdettiin Keravalle ristiäisiin. B kaverin  kuopus sai aivan ihanan nimen - kuten myös toisenkin C kaverin poika :) Ensi kuussa sitten saa sitten kaverin A poika virallisesti nimensä :) Toki häntä ollaan puhuteltu omalla nimellään jo nyt :) 
Nyt sitten pitäisi "jaska" -nimestä tottua sanomaan oikea nimi, eiköhän sen nopeasti opi :) 

Lapsia löytyi ristiäisistä seitsemän. Olivat niin sulosia, A kaverin kaveri oli siellä poikansa kanssa ja hällä oli aivan ihana luonne! Olen nyt täysin myyty, voin saisi pian sen oman pikkuisen! Mutta se lasten isä luurailee jossain, eikä suostu tulemaan esiin :D
Ja tokihan tämän A:n kaverin kaveri on sinkku, mutta ei ulkonäöltään miellytä ja oli siellä sitten tämän "jaskan" isän kaveri - silmän ruokaa ;D
Mutta, kovin hiljanen ja hissukka luonne, joten häneen on vaikea saada kontaktia. Harmi, kaipaisin itse semmoista "räväkämpää" luonnetta - kuten herra-H:lla on ;) 

Nyt kyllä tarvitsis lähteä viemään tuo koira ulos - harmi, että sataa. Ei auta, onneksi on sadetakki, eikä sitä nyt sokerista olla tehty! :)

~ Marbled