Viikon puolivälissä iski kova shoppailukuume ja tulikin tänää sitten lähdettyä erään kaverin kanssa Helsinkiin shoppailemaan. Kummatkin vähän stressattiin, että miten pärjätään, mutta hienostihan se meni :D Itse lähdin hakemaan uutta kesämekkoa, kenkiä ja ristiäislahjaa kaverini kuopuksen ristiäisiin. Mitä löysin? T-paidan, pampuloita ja ristiäislahjan :D Ei vain ollut mitään omaan makuun - nirso kun olen ja tämä pyöreys on kyllä kanssa yksi ongelma :(
Lähdin tosiaan Keravalle odottelemaan ja moikkamaan tätä perhettä, jonka kuopuksen ristiäiseen huomenna olen menossa. Ihanaa, kun kerrankin saan pukeutua lempikenkiini ja lemppari mekkooni! :)

Huomenna on kahden kaverini poikien ristiäiset, samaan kellon aikaan :D Tosin eri paikkakunnilla kuitenkin. Mennään yhdessä yhden kaverin kanssa, kun hälläkin pieni poika :) Miten ihanaa, kun huomenna ympärillä ainakin 4 ihanaa lapsukaista!
Harmi, että tuolle hoito koiralle tulee taas pitkä aika yksin. Tosiaan max. vain 8h. Mutta kuitenkin. 

On meinannut mennä muutenkin hermo tuohon koiraan, se on ihan mahdoton. Tänään sen selätin ja sen jälkeen mennyt hiukka paremmin. Tosin eihän se mun koira ole, mutta kyllä tuollaselle käytökselle pitäisi tehdä loppu. Nooh, ensi viikko vielä ja sitten lähden mökille heittämään talviturkin veke :D
Tietysti toivon, että juhannuksen jälkeen näkisin erään ihmisen :) Hänen kanssaan jutellut mesessä jokusen aikaa, saa mut nauramaan ja viihtymään :) Hän on tunnustanut tykkäävänsä minusta :) Ja tietysti kertonut omiakin tuntemuksia hänelle. Miten toivonkin, että tästä voisi tulla enemmänkin, vaikka hän asuukin 4-5 tunnin ajomatkan päässä. Ei pidä tietenkään liikaa innostua, petyin tietysti, kun hän sanomatta mitään lähti mesestä. Nooh, katselen kuuluuka hänestä mitään ja jos ei, laitan maanantaina sitten viestiä :)

Nyt pitäisi päästä nukkumaan, mutta unirytmi edelleen pepuillaan :D Huomenna pitäisi nousta ajoissa, kun juhlapaikalle lupauduin 11:sta :)

~ Marbled