Nyt on kahtena peräkkäisenä päivänä tullu käytyä ulkona syömässä. Aijai, ja sen huomaa heti painosta. Nyt ryhdistäydyn ja palaan takaisin samaan ruotuun - eli ei mitään ravintolaruokia tms. Syön vain kotona.
Muutenkin tuo paino on nyt jämähtänyt, eli nyt tarvii alkaa tekemään enemmän työtä sen tiputtamiseen. Tänään olisi aamupalan jälkeen tarkoitus lähteä salille. Ajattelin tehdä omaa treeniä, mutta samalla niitä juttuja, joita on kunto-ohjelmassa.
Että harmittaa, että pitää mennä menettämään itsekuri, joka toimii yksin niin hyvin. :(
Eihän tässä kyse olekkaan, kun muutamasta sadasta grammasta, mutta silti. 94.0 kuulostaa paremmalta, kun 94.8kg.

Torstain tosiaan vietin erään kaverini kanssa tässä omalla kotikaupungilla kierrellen kauppoja ja toritapahtumassakin käytiin useaan otteeseen. Parin tunnin jälkeen kaverin perhekkin liittyi mukaan. Itse sitten vielä heidän lähdettyään jatkoin käymällä Intersportissa ja löysin sieltä toiset urheiluun sopivat caprit. Alkoi tympiä, kun aina niissä samoissa pinkeissä housuissa salille :D
Niin ja juoksua ajattelin kokeilla juoksumatolla, kunhan ensin olen hiukkasen lämmitellyt crossarilla. :o 
Mulla on jostain tullut kova hinku jaksaa juosta ja käydä juoksulenkeillä - joten, miksi en aloittaisi kunnon nostoa salilla :)

Eilen olin toisen kaverini kanssa Hyvinkäällä shoppailemassa ja hän, kun siellä asuu, niin samalla näin hänen uuden kotinsa. Yksiöhän se oli ja tuntu ahtaalta - tosin hällä on aivan hirveesti tavaraa - toisin, kuin itsellä :D 
Mutta kaikin puolin kotosa pieni asunto. :)
Käytiin tosiaan siinä uudessa kauppakeskuksessa, eihän siellä ole kuin muutama liike, mutta löysin sieltä 4 paitaa. Uuden kesämmekon löytäminen ei tuottanut edelleenkään tulosta, joten täytyy vissiin ihan oikeesti opetella luopumaan ajatuksesta. 
Spirit storesta löysin topin, Seppälästä t-paidan ja 2 toppia. Kiva, kun on jotain uutta laittaa päälle :)

Jep, se olisi aamupalan aika ja sitten kohti salia. 

~ Marbled