Tässä samalla, kun seuraan aiemmin nauhottamaani C.S.I Miamia, ajattelin vähän taas kirjoitella tänne. :)

Eilinen avautuminen tänne, rauhotti omat ajatukset ja päätin hemmotella itseäni lähtemällä leffaan. Ja keksinkin sitten heittämällä pyytää yhtä kaveri kanssani katsomaan Lumikki ja Metsästäjä elokuvaa, se oli hyvä! Sai siinä nauraa ja komeitakin näyttelijöitä ;)
Ennen sitä tietysti käytiin rannan ravintolakahvilassa yhdellä. 

Eilen omaan pahaanolooni popsin sitten loput metrilakut. En kyllä sen jälkeen eilen syönytkään mitään muuta. Ehkä olisi pitänyt, mutta aika hyvin ne piti sitten nälän poissa. Tavallaan harmittaa, nyt se, että piti sortua, mutta ei sille voi mitään enää. Syömisen laidan puolesta aamupaino näytti 94.0kg. Nyt ajattelin pienentää ruoka-annoksia, sillä enää ei ole niin iso nälkäkään. 

Tänään kävin jo aamulla verotoimistossa hakemassa uuden verokortin ja vähän pyörimässä kaupungilla kävellen. Nyt on päivän ensimmäinen lämminateria syöty, vatsa kyllä ilmoittelee, että on nälkä. Olisi tarkoitus lähteä salille, sillä muuten tämän viikon salit jäävät todennäkösesti vain siihen yhteen kertaan. Kun pian lähden Valkeakoskelle pariksi päivää. :)
Sitten kun tulen salilta, pitäisi vähän siivota - ei täällä mikään iso sotku ole, mutta kuitenkin :) -, kun vanhemmat tulevat kylään ja ehkä sitten tänään myöhemmin sisko ja hänen poikaystävänsä. :)

~ Marbled