Aamu lähti hyvin liikkeelle, kävin töissä kirjottaa työsopparin, juteltii vähän päivärutiiniin liittyviä juttuja, ja sovittiin, että käyn ens viikol vähän seuraamassa sitä heidän toimintaansa. :)
Näin myös yhtä kaveria ja - aijai, tuli syötyy heses :D Noh, vatsahan sitte alko heti ilmottaa, että ei sovi tämä ruokavalio sille olleskaan. Tosin perjantaina sitten ryhdistäydyn, kun huomenna lähden sinne Valkeakoskelle, niin en tiedä olleskaan, minkälaisia ruokatottumuksia se tuo tullessaan. Mutta lähden sinne kyllä ilomielin! 
Nyt näin myös kunnolla hänen poikansa, kun otti syliin ruokittavaksi. :) Voi, että, mikä pieni hurmuri<3

Kärähti hermo siskoon, niin myös äitiin. Kehtaavat laittaa ilman mun lupaa kirppikselle tavaroita myyntiin. Noh, vkloppun menen ja haen aivan kaikki omat tavarat tuonne omaan häkkivarastoon. Eipähän heidän sitten enää tarvi mun tavaroita miettiä.

En malta odottaa huomista olleskaan, nyt pitäis kuitenkin malttaa, et sais pakattuu kaiken tarpeellisen mukaan :)

Aamupaino näytti 93.9, vaikka eilen vähän herkuttelinkin - kohtuudella tietysti. Tässä on pitäny mooonena päivänä ryhdistäytyä, mutta nyt oon sortunu jo liian monta kertaa. Pitäs ottaa vaa niskasta kii, ja sen jälkeen ei saa koskea mihinkään herkkuihin. Tosin marjat on erijuttu, kun ne on terveellisiä. :)
Hienoa on nyt se, että paino on käynyt jälleen 93kg:n puolella, eli kyllä tässä vielä joku päivä tippuu sinne 93kg. :)

Ens viikolla alkais työt, ihanaa sekin! En malta odottaa, tänään tosiaan näin muutaman lapsukaisen ja aivan ihanilta vaikuttivat, HIH! :)

No niin, mutta nyt pakkaamaan ja päivittelen sitten perjantaina tai lauantaina, kun palaudun kotiin. :)

~ Marbled